Welkom bij Van Mechelen

Reserveren doen we alleen voor groepen van 8 of meer (reserveren doen we niet op het terras, zodat iedereen kans op een tafeltje buiten heeft). We hebben in de zomer altijd wel ergens een plekje voor je. Is het niet op het terras, dan kun je vaak wel snel doorschuiven naar buiten


Op dit moment hebben wij voldoende collega's, maar ben je op zoek naar werk tegen het eind van de zomer of heb je een bak aan horeca-ervaring en denk je dat je ons stadscafé nog beter en leuker kunt maken: stuur een mail naar info@stadscafevanmechelen.nl of kom langs om een sollicitatieformulier in te vullen.

Van Mechelen is de grote broer van Lokaal van de Stad en Gent aan de Schinkel, met gelijke karakter eigenschappen maar een hele eigen identiteit. Van Mechelen staat voor Bourgondisch genieten in een informele sfeer, in een prachtige industriële ruimte met klassieke gerechten, producten van betrokken leveranciers, die producten leveren met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

Van Mechelen is een Stadscafé/Gastropub; voor ons staat dat voor kwaliteit, informeel en met oprechte aandacht voor de gast.

Reserveren

Reserveren kan vanaf 8 personen. We reserveren geen tafels op het terras.

Reserveringsverzoeken kunnen gemaild worden naar reserveren@stadscafevanmechelen.nl

Eten

Geniet!

De Bar is ruim opgezet en geschikt voor een goede borrel met uitgebreide borrelhappen, 7 bieren van het vat en nog eens 20 bieren op fles, alle wijnen zijn ook per glas te bestellen.

Daarnaast hebben we altijd een wisselend assortiment bieren van een aantal Amsterdamse Craft Brewers.

Interieur

Contactgegevens Van Mechelen

Sloterkade 96/97
1058 HK Amsterdam

reserveren@stadscafevanmechelen.nl
+31 680059921