Welkom bij Van Mechelen

Van Mechelen is de grote broer van Lokaal van de Stad en Gent aan de Schinkel, met gelijke karakter eigenschappen maar een hele eigen identiteit. Van Mechelen staat voor Bourgondisch genieten in een informele sfeer, in een prachtige industriële ruimte met klassieke gerechten, producten van betrokken leveranciers, die producten leveren met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

Van Mechelen is een Stadscafé/Gastropub; voor ons staat dat voor kwaliteit, informeel en met oprechte aandacht voor de gast.

Wij zijn dagelijks van 9:00 uur tot 00:00 uur open.

Reserveren kan aan de deur. Dit houdt in dat er niet voor een tijdstip later kan worden gereserveerd, maar dat u meteen plaats kunt nemen.

Eten

Vanaf zaterdag 5 juni kun je dagelijks van 9:00 uur tot 22:00 uur lekker eten van onze vernieuwde kaart.

Tevens hebben we mooie wisselende specialiteiten op het schoolbord en een uitgebreide cafékaart met heerlijke borrelhappen, vongole, kazen van Kef en charcuterie van slagerij Broekhuizen uit Dalfsen.

Geniet!

De Bar is ruim opgezet en geschikt voor een goede borrel met uitgebreide borrelhappen, 7 bieren van het vat en nog eens 20 bieren op fles, alle wijnen zijn ook per glas te bestellen.

Daarnaast hebben we altijd een wisselend assortiment bieren van een aantal Amsterdamse Craft Brewers.

Interieur

Contactgegevens Van Mechelen

Sloterkade 96/97
1058 HK Amsterdam

info@stadscafevanmechelen.nl
06 80059921