Welkom bij Van Mechelen

Van Mechelen is de grote broer van Lokaal van de Stad en Gent aan de Schinkel, met gelijke karakter eigenschappen maar een hele eigen identiteit. Van Mechelen staat voor Bourgondisch genieten in een informele sfeer, in een prachtige industriële ruimte met klassieke gerechten, producten van betrokken leveranciers, die producten leveren met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

Van Mechelen is een Stadscafé/Gastropub; voor ons staat dat voor kwaliteit, informeel en met oprechte aandacht voor de gast.

Woensdag 28 april openen wij ons terras weer. Dagelijks van 12.00 uur tot 18:00 uur kunnen jullie bij ons plaatsnemen aan tafel.
Reserveren kan aan de deur. Dit doen we nu nog even niet van tevoren.

Afhalen en bezorgen gaat gewoon door elke dag. Bezorgen doen we in een straal van 1km.
Afhalen kan dagelijks van 9.00 uur tot 20.00 uur.
We bezorgen vanaf de opening van de terrassen nog van 18.00 uur tot en met 20.00 uur. 

Eten

Vanaf 28 april uur kun je bij ons op het terras van 12.00 uur tot 18.00 uur de weer lekker eten van onze dagkaart. Onze hoofdgerechten zijn ook overdag te bestellen.

Tevens hebben we mooie wisselende specialiteiten op het schoolbord en een uitgebreide cafékaart met heerlijke borrelhappen, vongole, kazen van Kef en charcuterie van slagerij Broekhuizen uit Dalfsen.

Geniet!

De Bar is ruim opgezet en geschikt voor een goede borrel met uitgebreide borrelhappen, 7 bieren van het vat en nog eens 20 bieren op fles, alle wijnen zijn ook per glas te bestellen.

Daarnaast hebben we altijd een wisselend assortiment bieren van een aantal Amsterdamse Craft Brewers.

Interieur

Contactgegevens Van Mechelen

Sloterkade 96/97
1058 HK Amsterdam

info@stadscafevanmechelen.nl
06 80059921