Welkom bij Van Mechelen

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en vrolijke wannabe collega's! Heb je geen ervaring, kun je dit natuurlijk compenseren met bovengenoemde eigenschappen. Heb je wel ervaring (en ambitie) zijn er vaak doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende rol te bespreken. Interesse? Stuur een mail naar info@stadscafevanmechelen.nl of kom langs om een sollicitatieformulier in te vullen.


Van Mechelen is de grote broer van Lokaal van de Stad en Gent aan de Schinkel, met gelijke karakter eigenschappen maar een hele eigen identiteit. Van Mechelen staat voor Bourgondisch genieten in een informele sfeer, in een prachtige industriële ruimte met klassieke gerechten, producten van betrokken leveranciers, die producten leveren met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

Van Mechelen is een Stadscafé/Gastropub; voor ons staat dat voor kwaliteit, informeel en met oprechte aandacht voor de gast.

Reserveren

Reserveren kan vanaf 8 personen. We reserveren geen tafels op het terras.

Reserveringsverzoeken kunnen gemaild worden naar reserveren@stadscafevanmechelen.nl

Eten

Vanaf vrijdag 3 september hebben we een aantal wijzigingen in het menu doorgevoerd.

Natuurlij hebben we nog steeds mooie wisselende specialiteiten op het schoolbord en een uitgebreide cafékaart met heerlijke borrelhappen, vongole, kazen van Kef en charcuterie van slagerij Broekhuizen uit Dalfsen.

Geniet!

De Bar is ruim opgezet en geschikt voor een goede borrel met uitgebreide borrelhappen, 7 bieren van het vat en nog eens 20 bieren op fles, alle wijnen zijn ook per glas te bestellen.

Daarnaast hebben we altijd een wisselend assortiment bieren van een aantal Amsterdamse Craft Brewers.

Interieur

Contactgegevens Van Mechelen

Sloterkade 96/97
1058 HK Amsterdam

reserveren@stadscafevanmechelen.nl
+31 680059921